Etude

Categorieën blog
Mirjam Jochemsen portretfoto

Dit stukje zal mijn vindbaarheid niet opkrikken naar de top-10 in welke zoekmachine dan ook. Maar een al twee jaar bungelende cliffhanger is ook maar niks. Hoog tijd voor de ontknoping.

Echte kunst

Om de clou meteen maar weg te geven: het is gelukt: een nieuw gezicht voor online. En was fotografe Annette van Erkel twee jaar geleden nog vrijwel onvindbaar op het wereldwijde web, inmiddels heeft ze een eigen plekje op de website exto.nl, een verzamelwebsite voor kunstenaars. Echt, ze maakt zulke mooie foto’s! En ik ben dus in het gelukkige bezit van een van haar vroege kunstwerken. Ik was zeg maar een soort proeflapje, een etude, een vingeroefening.
Gelukkig kan ik nu ook eindelijk fatsoenlijk naar haar verwijzen. Bekijk hier het prachtige werk van Annette van Erkel! En hoewel haar fotoshoot met mij alweer bijna twee jaar geleden is, lijkt mijn ‘nieuwe’ portret nog steeds verbluffend goed. Maar dat hadden degenen die mij kennen natuurlijk allang gezien.