Een nieuw begin

Categorieën blog

Mijn eindejaarskaart van een jaar geleden was geïnspireerd op het Chinese Jaar van de Haan.
Ik citeer:

Wij kunnen je niet de toekomst voorspellen.
Maar we wensen je voor 2017:

  • Creativiteit – laat ze maar komen die sprankelende ideeën!
  • Moed – om te kiezen en verandering aan te durven.
  • Daadkracht – om te doen wat goed is voor jezelf en anderen.

Ik kon toen niet voorzien hoezeer die tekst voor mij van toepassing zou zijn. Mijn 2017 was een jaar van veel veranderingen. Voor u is het belangrijkste nieuws dat ik per 1 januari 2018 uit Klare Taal ben gestapt en verder ga als De Schrijflijn.

Klare Taal…

Twaalf jaar geleden, op 1 januari 2006, begon mijn tekstschrijversbestaan, bij Klare Taal. Klare Taal bleek een klinkende naam, en van mijn collega’s heb ik veel geleerd, vooral over structuur aanbrengen in de aanpak van grote tekstprojecten en over het omgaan met opdrachtgevers. Daarnaast waren de persoonlijke contacten heel plezierig. Maar na al die jaren begon het te kriebelen, ik had behoefte aan verandering. Dus Klare Taal Leiden…

… is nu De Schrijflijn

Mijn adres en mijn KvK-inschrijving zijn veranderd. Maar ik heb een vaste klantenkring die me telkens weer weet te vinden, en mijn eigen huis blijft mijn uitvalsbasis. En natuurlijk blijf ik als vanouds met u meedenken over de beste tekst.

Dus: een nieuw begin? Ja. Maar eigenlijk gaan we gewoon door alsof er niets gebeurd is.

Ik wens ons een mooi jaar!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren